×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eddy Zoëy weer verliefd

Zijn ex valt voor Bas Westerweel

15.07.2016 -

Terwijl Marieke Hulsegge, de ex van Eddy Zoëy, verliefd is geworden op Bas Westerweel, is ook Eddy zelf weer gelukkig in de liefde. Hij heeft een relatie met een 27-jarig model.


Bas Westerweel werd onlangs tot over z'n oren verliefd op Marieke, de ex van Eddy Zoëy. Hun kinderen zitten op dezelfde school en uitgerekend op het schoolplein zou de vonk zijn overgeslagen. Het hele verhaal over deze nieuwe liefde kun je deze week lezen in de nieuwe Weekend.

Eddy zelf blijkt ook een nieuwe liefde te hebben. De presentator heeft namelijk een relatie met een 27-jarig model, zo vertelt hij aan Shownieuws.

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!