×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje Monique Smit zegt eerste woordje

Mijlpaal op video vastgelegd

14.07.2016 -

Monique Smit is apetrots op haar kleine Noah. Het zoontje van Monique en haar vriend Martijn heeft zijn eerste woordje gezegd. Een van de ouders heeft duidelijk gewonnen in de strijd om het eerste woord.


'En ja hoor... papa heeft gewonnen', schrijft trotse mama Monique bij de video. Blijkbaar houdt het mannetje niet op met praten, want ze plaatst ook de hashtag 'de hele dag door' bij het filmpje. 

Monique beviel vorig jaar zomer van de kleine vent. Inmiddels is de presentatrice al haar zwangerschapskilo's alweer kwijt. Afgelopen week ging ze zelfverzekerd op de foto met haar strakke lichaam. 

 

En ja hoor.. Papa heeft gewonnen #deheledagdoor #eerstewoordje

Een video die is geplaatst door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

Foto: Instagram Monique Smit

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!