×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna bubbelt haar handen jong

Waarom ze altijd handschoenen droeg

14.07.2016 -

Madonna heeft de laatste jaren het nodige gedaan om haar handen te 'verjongen', maar schijnt nu de perfecte remedie gevonden te hebben.


De 57-jarige popster stoort zich er al tijden aan dat haar handen haar ware leeftijd verraden en onderging hiervoor de nodige behandelingen om ze rimpelvrij te krijgen. Nu heeft de zangeres een behandeling gevonden genaamd 'renormaliserende mesotherapie' in een kliniek dicht bij haar huis in Londen.

Volgens Mirror krijgt Madonna met deze vanuit Rusland geïmporteerde behandeling minuscule injecties met aminozuren, vitamines en hyaluronzuur om de productie van collageen in haar huid te stimuleren. In de 24 uur na de behandeling kunnen er bubbels ontstaan, waardoor deze ook 'bubbeltherapie' wordt genoemd.

Madonna heeft volgens een bron nu drie behandelingen van 45 minuten achter de rug en haar handen 'zien er veel beter uit'. "Ze is blij met het resultaat en gaat nu zelfs zonder handschoenen de deur uit", aldus de ingewijde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties