×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koffer inpakken zorgt voor chaos in kamer dochter Wendy van Dijk

14.07.2016 -

Kleine meisjes worden groot. Lizzy van Dijk, de dochter van Wendy en Erland Galjaard, is inmiddels 6 jaar en pakt al helemaal zelf haar koffer voor vakantie in. Dat zorgt wel voor wat troep...


Wendy plaatste een foto van haar meisje op Instagram. 'Mama, hoeveel dagen gaan we op vakantie?', schrijft de presentatrice er bij. De lachende poppetjes maken het bijschrift af. De blondine kan er zelf ook wel om lachen. 

De dochter van Wendy heeft al haar kleertjes door haar kamer verspreid. Weny heeft er niet bij gezet hoe lang ze op vakantie gaan, maar aan de hoeveelheid kleding te zien is dat een aanzienlijke tijd. 

Lizzy is het jongste kind van Wendy van Dijk. Lizzy heeft nog een oudere broer Sem van 13. De twee hebben andere vaders. Wendy kreeg Lizzy samen met Erland Galjaard en Sem samen met Xander de Buisonjé. 

 

'Mamaaaa' 'hoeveel dagen gaan we op vakantie??#kofferinpakken#zomervakantie

Een foto die is geplaatst door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Foto: Instagram Wendy van Dijk

Reacties