×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bastian Schweinsteiger en Ana trouwen ook voor de kerk

14.07.2016 -

Afgelopen dinsdag gaven ze elkaar al het jawoord tijdens hun burgerlijk huwelijk. Nu zijn Bastian Schweinsteiger en Ana Ivanovic ook getrouwd voor de kerk.


Gisteren was het opnieuw feest in Venetië toen het stralende echtpaar opnieuw elkaar eeuwige trouw beloofde in de kerk. Deze keer was het Bastian zelf die een foto van zijn trouwdag op social media plaatste. 'Mr. en mrs.', schrijft hij bij het romantische trouwplaatje. Zijn vrouw Ana gaf hetzelfde bijschrift mee aan een trouwkiekje. 

Bastian en Ana zijn bij elkaar sinds september 2014. Het stel leeft van de sport, want de Duitse Bastian voetbalt nog steeds op hoog niveau en de Servische Ana is professioneel tennisster. 

 

Mr & Mrs

Een foto die is geplaatst door Ana Ivanovic (@anaivanovic) op

 

Time To Go!!!

Een foto die is geplaatst door Ana Ivanovic (@anaivanovic) op

 

Mr. & Mrs.

Een foto die is geplaatst door Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) op

 

It's time

Een foto die is geplaatst door Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) op

Foto: Instagram Ana Ivanovic

Reacties