×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis rouwt om dood vriendin

‘Ik ben verbijsterd en diep bedroefd’

13.07.2016 -

Sylvie Meis is in rouw om het overlijden van haar goede vriendin Miriam Pielhau. Ze overleed op 41-jarige leeftijd aan kanker.


“Je hebt gevochten! Voor jouw dochter, jouw familie en voor jou. Tot het einde heb je niet opgegeven, ben je sterk gebleven en heb je kracht uit hoop gehaald. Tot drie weken geleden hebben wij samen gelachen, elkaar vastgehouden en nu ben je er niet meer. Ik ben verbijsterd en diep bedroefd. Mijn gedachten en gebeden zijn bij jou, jouw dochter en jouw familie. Met jouw wil om te leven heb je zoveel schijnbaar onoverkomelijke hindernissen genomen. Je bent en blijft een voorbeeld voor anderen, een liefhebbende moeder en een fantastische vriendin. Miri, je zult voor altijd in mijn hart blijven en we zullen voor altijd met elkaar verbonden zijn #restinpeace #myangel #iwillmissyou,” schrijft Sylvie op Instagram bij een foto van hen samen.

Foto: Instagram Sylvie Meis

Reacties