×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard plaatst foto van na borstoperatie

'Alles is goed gegaan'

13.07.2016 -

Patty Brard vertelt deze week in Weekend dat ze haar borsten laat verkleinen. Dat is inmiddels gebeurd, want de presentatrice plaatst net een plaatje vanuit de herstelkamer.


'Vanuit de recovery room: alles is goed gegaan', schrijft ze bij de foto waarop ze met veel verband en een infuus in haar hand te zien is. 'Ik ben een opgelucht mens.'

De SBS6-presentatrice vertelt deze week in Weekend over de emotionele beslissing om haar borsten te laten verkleinen. 'Dankzij de onvoorwaardelijke steun en liefde van Antoine durf ik deze stap te zetten', vertelt Patty openhartig in Weekend. 'Dit jaar gebruik ik een gedeelte van mijn zomervakantie om mijn borsten te laten verkleinen.' Lees het hele verhaal in de Weekend van deze week.

 

Foto: Instagram Patty Brard

Reacties