×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Beckham onder vuur om kusfoto met dochter

13.07.2016 -

Het had een lieve verjaardagswens moeten zijn, maar het pakte iets anders uit. Victoria Beckham plaatste een kusfoto met dochtertje Harper voor haar vijfde verjaardag, maar sommige mensen vonden dat niet kunnen.


'Het is vreemd om je ouders op hun mond te kussen', schrijft een van de negatievelingen onder de foto. Een andere volger beweerde dat Harper ziek zou kunnen worden van deze kus tussen moeder en dochter. 

Nu stromen vooral de positieve reacties binnen. Veel mensen vinden het een prachtige foto van de moeder en dochter en zeggen dat Victoria juist haar liefde voor haar kind toont. 'Trek je niets aan van al die negatieve reacties, het is een prachtige foto', schrijft een van Vic's volgers. 

De DailyMail liet weten dat veel moeders de ex-Spice Girl steunen. Zij plaatsten verschillende foto's van moeders die hun kind ook op de mond kussen. 

 

Happy Birthday baby girl We all love you so much X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

Een foto die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

 

Foto: Instagram Victoria Beckham

Reacties