×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Divorce-film op komst?

Acteurs leggen agenda's naast elkaar

13.07.2016 -

Het lijkt er steeds meer op dat de serie Divorce een vervolg krijgt in de bioscoop. Woensdag bevestigde Divorce-acteur Waldemar Torenstra in gesprek te zijn over een filmversie.


Eerder deze week had Dirk Zeelenberg al laten weten mee te willen werken aan de film. "Het gaat nu vooral even over drukke agenda’s'', zei Waldemar op 100%NL. "Ik zou het te gek vinden!"

Torenstra weet zeker dat Divorce na vier seizoenen niet meer terugkeert op televisie: "Nee, dat is een gepasseerd station."

Divorce was jarenlang een kijkcijfertopper op RTL4. In november kondigde producent Talpa aan dat er geen vijfde seizoen zou komen. Hoofdrolspelers Dirk Zeelenberg, Jeroen Spitzenberger en Waldemar Torenstra spelen in de serie gescheiden mannen.

In maart zag een recordaantal van 2,4 miljoen mensen de allerlaatste aflevering op RTL4. Het programma had sinds de start niet eerder zoveel kijkers getrokken

Foto: BuzzE

Reacties