×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romy Monteiro doet aangifte

Bang voor verspreiding naaktfoto

13.07.2016 -

Romy Monteiro heeft aangifte gedaan bij de politie omdat er een blootfoto van haar in omloop is. Op die foto is ze met ontbloot bovenlichaam te zien in waarschijnlijk een badkamer.


Het plaatje zou zijn gemaakt tijdens een fotoshoot. Het is volgens het management van de musicalster echter nooit de bedoeling geweest dat het beeld op welke manier dan ook in de openbaarheid zou komen. Daarbij is het wettelijk verboden foto’s die onrechtmatig zijn verkregen te plaatsen zonder toestemming van de betreffende persoon, geeft haar management aan.

Of de foto ook rondgaat op internet is onduidelijk, maar Monteiro zou daar wel bang voor zijn, omdat ze niet zou willen dat het plaatje straks overal te bekijken is.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties