×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bastian Schweinsteiger trouwt zijn Ana

In het romantische Venetië

12.07.2016 -

Topvoetballer Bastian Schweinsteiger is vandaag in het huwelijksbootje gestapt. De Duitser trouwde met Ana Ivanovic in Venetië.


De twee komen dolblij het gemeentehuis van Venetië uit. Daarna stapten ze in een bootje om te varen over de wateren van de romantische Italiaanse stad. De bruid ging gekleed in een witte halterjurk met laagjes en Bastian verscheen in een pak zonder stropdas of strikje. 

De gastenlijst voor hun bruiloft is strikt geheim. Volgens Daily Mail heeft het stel hun gasten gevraagd de komende twee dagen nog vrij te houden voor hun huwelijksfeest. Beide families waren uiteraard aanwezig, maar volgens de geruchten kwamen ook onder anderen Joachim Löw en Andy Murray opdraven. 

Bastian en zijn tennistopper Ana hebben sinds september 2014 een relatie. Ana won in 2008 het toernooi van Roland Garros. 

Foto: Instagram Bastian Schweinsteiger

Reacties