×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Afwasser gezocht! Koningin Elizabeth zoekt keukenhulp

12.07.2016 -

Er is een bijzondere vacature verschenen op de site van de Britse koninklijke familie. Koningin Elizabeth is op zoek naar een nieuwe vaatwasser. Geen mechanische maar een menselijke.


Op de website van het Britse koninklijk huis is een advertentie geplaatst voor een keukenhulp, die verantwoordelijk is voor schone pannen en glimmende borden, maar ook kan helpen bij het bereiden van het eten.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij een 'teamspeler' is. Het aanvangssalaris is 19.000 euro per jaar, met 33 vakantiedagen. Er is de optie om in het paleis te komen wonen, hetgeen dan wordt verrekend met het inkomen. Ervaring is niet nodig. De 'Master of the Household’s Office' zorgt voor de benodigde opleiding.

De werkweek bestaat uit vijf dagen, maar de inzet kan worden gevraagd op willekeurig welke dag. En als de koninklijke familie elders verblijft, wordt van de keukenhulp verwacht dat hij fluitend zijn koffers pakt en in Windsor of Sandringham aan de slag gaat. 'U zult die uitdaging omarmen', aldus de advertentie.

Foto: BuzzR

Reacties