×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Jimmy Fallon en Kristen Stewart spelen bijzonder potje Twister

Iets met shotjes..

12.07.2016 -

Het ging er weer ruig aan toe in de studio van The Tonight Show met Jimmy Fallon. De presentator had actrice Kristen Stewart te gast en de twee raakten verwikkeld in een bijzondere variant van Twister.


Iedere keer als ze hun hand of voet op een kleur moesten zetten, moesten ze een Jell-O shot nemen. Dit was een plastic bekertje met een soort gelatine erin in allerlei kleuren. In Amerika wordt dit vaak met alcohol gemaakt, maar of Jimmy en Kristen ook deze shotjes kregen is niet bekend. 

Uiteindelijk komt er natuurlijk een winnaar van het spel uit de bus, maar daar moeten wel de nodige shotjes aan vooraf gaan. 

 

Foto: YouTube Tonight Show

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!