×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romantische plaatjes: Channing Tatum zeven jaar getrouwd

Nog steeds stapelverliefd

12.07.2016 -

Channing Tatum en zijn vrouw Jenna Dewan-Tatum zijn vandaag zeven jaar getrouwd. En dat is niet het enige jubileum dat ze te vieren hebben. Ze zijn ook nog eens elf jaar bij elkaar.


Channing plaatst een donker kiekje van zijn vrouw om deze mooie dag te vieren. Haar rug is het enige dat te zien is. 'Deze vrouw. Elf jaar bij elkaar, zeven getrouwd. Fijne trouwdag taart. Dankjewel lieverd ik hou van je. En je ziet er nog steeds geweldig uit!' 

Jenna pakt het iets anders aan. Zij deelt fotostrips van haar met haar echtgenoot, waar ze innig op verstrengeld staan, elkaar zoenen maar ook gekke bekken trekken. 'Zeven jaar', schrijft zij er alleen maar bij. 

Het koppel leerde elkaar in 2006 kennen op de set van kaskraker Step Up. Drie jaar later trouwden ze en in 2013 mochten ze hun dochtertje Everly verwelkomen. 

 

This woman, 11 years together, 7 married. Happy anniversary Cake. Thank you baby I love you. Plus you look daaaaaaaaanmm!!!

Een foto die is geplaatst door Channing Tatum (@channingtatum) op

 

7 years

Een foto die is geplaatst door Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) op

Foto: Instagram Channing Tatum

Reacties