×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boek Dirk Zeelenberg geen succesverhaal

'Ik spaar mezelf niet'

12.07.2016 -

Dirk Zeelenberg presenteert in het najaar zijn autobiografie. In het boek ´Niet bepaald een succesverhaal: over lef, missers en schaamteloos genieten´ geeft de Divorce-acteur zichzelf naar eigen zeggen bloot.


Het boek verschijnt op 11 oktober, maakte Dirk dinsdag bekend. “Tegenwoordig deel je met de buitenwereld vooral je piekmomenten”, aldus Zeelenberg. “Weinigen kennen het hele verhaal. Dat van mij staat in dit boek. Zonder mezelf te sparen vertel ik over mijn worstelingen, obstakels en missers.”

Naar eigen zeggen had zijn leven veel weg van een hindernisbaan. Tijdens zijn leven en carrière moest de acteur omgaan met de nasleep van een moeizame jeugd waarin hij kon overleven door “de clown uit te hangen”. Later moest Zeelenberg financiële crises en persoonlijke teleurstellingen in 'de meedogenloze entertainmentwereld' incasseren.

De acteur vertelt in het boek openhartig over deze ervaringen. Uiteindelijk kende hij succes als acteur in hits als De Hel van '63 en Toscaanse bruiloft, vond hij de liefde van zijn leven en werd vader van drie kinderen. In zijn autobiografie spoort hij “de lezers aan hun intuïtie en verlangens en te volgen en het ware geluk te vinden.”

Ook Dirk's uitstapje met het programma Thuis Op Zondag zal waarschijnlijk in het boek voorkomen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties