×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Feenstra verliefd

Maar ze wil niet zeggen op wie

12.07.2016 -

Er is een nieuwe man in het leven van Kim Feenstra. Het model wil alleen nog maar weinig over hem kwijt.


"Ik zie inderdaad weer iemand, maar ik hou hem heel bewust buiten de schijnwerpers", vertelt Kim in VIVA. "Bij vorige relaties heb ik dat altijd andersom gedaan: zodra ik verliefd was, schreeuwde ik het van de daken. Nu wil ik het eerst even voor mezelf houden."

In het interview blikt Kim ook terug op de sexy fotoshoot die ze onlangs deed. Daarin was ze naakt in bed te zien met Geraldine Kempers. Of die vrijpartij nog een vervolg heeft gehad na de sessie bij de fotograaf, wil ze niet vertellen. "Geraldine en ik weten hoe het zit, maar het antwoord op die vraag willen we voor onszelf houden." Om daar toch aan toe te voegen: "Laten we het erop houden dat ik haar heel hoog heb zitten."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties