×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meat Loaf op streng dieet

Geschrokken zanger flink aan het sporten

12.07.2016 -

Meat Loaf is behoorlijk geschrokken nadat hij tijdens een optreden instortte. De 68-jarige zanger is aan het sporten geslagen en volgt een streng dieet. “We letten nu beter op mijn gezondheid zodat optreden ook makkelijker wordt”, aldus Meat Loaf.


Meat Loaf, die werd geboren als Marvin Lee Aday, zegt dat hij bezig is met acupunctuur en fysiotherapie. “Ik ben de afgelopen twee jaar geopereerd aan mijn rug en knie. Die knie-operatie is niet goed gegaan, daardoor heb ik tijdens de tournee niet kunnen sporten.”

Sinds kort werkt Meat Loaf samen met een personal trainer, die hem vier dagen per week bijstaat. “En ik ben op dieet, ik ben al bijna tien kilo kwijt.” Voor het einde van de zomer wil hij nog eens ruim zes kilo afvallen.

Meat Loaf werd vorige maand tijdens een optreden in Canada onwel. De zanger liet later weten dat hij last had van ernstige uitdrogingsverschijnselen. “Ik voelde dat ik niet goed werd. Ik werd duizelig en dacht: o mijn god, ik ga flauwvallen”, blikt Meat Loaf terug in Classic Rock Magazine. “Het licht ging uit en ik werd wakker in het ziekenhuis.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties