×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Christina Curry doet moedige bekentenis: 'Het is moeilijk om je mooi te voelen in deze maatschappij'

11.07.2016 -

Christina Curry heeft een behoorlijke openbaring gedaan op Instagram. Met haar volgers heeft ze gedeeld dat ze het soms behoorlijk zwaar heeft met zichzelf accepteren.


'Soms heb ik het nog erg moeilijk en haat ik dingen en mijn lichaam', schrijft de dochter van Patricia Paay en Adam Curry. 'Dat laat ik nu weten omdat Instagram gewoon een leugen is en het is zo moeilijk om je een mooie vrouw te voelen in deze maatschappij.'

Opvallend is dat Christina bij dit verhaaltje een tekening deelt van een vrouw, met dezelfde haarkleur en -lengte als zijzelf, omringd door eten die haar gevoelens weg lijkt te eten. Jaren geleden ging het gerucht dat Christina een eetstoornis zou hebben. Zelf ontkende zij dit. In combinatie met dat verhaal is deze tekening dus een opvallende keuze. 

Foto: Instagram Christina Curry

Reacties