×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cristiano Ronaldo viert overwinning met familie

Samen in het vliegtuig

11.07.2016 -

Cristiano Ronaldo kan zijn geluk niet op. De voetballer heeft samen met zijn Portugese elftal het Europees Kampioenschap gewonnen. Dat viert hij nu met zijn familie in het vliegtuig.


Hij heeft onder anderen zijn moeder, een neefje en een nichtje meegenomen de lucht in. Natuurlijk is zijn grootste fan, zijn zoontje Cristiano Ronaldo jr., ook van de partij. Cristiano plaatste het gezellige kiekje op zijn Instagrampagina. 

Cristiano moest gisteren vroegtijdig het veld verlaten tijdens de EK-finale tegen Frankrijk. De Portugees begon al geblesseerd aan het toernooi, maar na een botsing met de Fransman Payet was het einde wedstrijd voor Cristiano. Gelukkig was hij wel fit genoeg om de beker op te halen na de partij en de overwinning te vieren met zijn team. 

 

Travel with family

Een foto die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

 

 

Een foto die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Foto: Instagram Cristiano Ronaldo

Reacties