×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kim Kardashian haalt uit naar mensen die zeggen dat ze geen talent heeft

11.07.2016 -

Kim Kardashian is het helemaal zat dat mensen zeggen dat ze geen talent heeft. De realityster staat op de voorpagina van het blad Forbes en wil daarmee even aan iedereen laten weten dat ze het toch echt wel gemaakt heeft.


'Niet slecht voor een meisje zonder talent', schrijft Kim bij de cover die ze deelt op Instagram. Ze wordt genoemd vanwege haar rijke familie en omdat ze met een spel op mobiele telefoons behoorlijk wat geld in het laatje heeft gebracht. 

Kim vindt het een hele eer dat ze op de voorpagina staat. 'Mijn vader zou zo trots zijn.' 

Veel mensen vragen zich af waarom Kim beroemd is. Toch krijgt ze veel aandacht, vanwege haar realityserie met haar familie genaamd Keeping Up With The Kardashians, haar huwelijk met rapper Kanye West en haar gewaagde selfies. 

 

Foto: Instagram Kim Kardashian

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!