×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste foto van de nieuwe coaches van The Voice samen

11.07.2016 -

Het is een primeurtje dat Wendy van Dijk vandaag deelt met haar Instagramvolgers. Ze kiekte zichzelf met de coaches van The Voice of Holland. En dat ziet er toch even anders uit dan vorig jaar.


De rode draaistoelen werden vorig jaar bezet door Ali B., Sanne Hans oftewel Miss Montreal, Marco Borsato en Anouk. De eerste twee doen nog steeds mee, maar de laatste twee zijn er dit jaar niet bij. 

Marco Borsato vond het na vijf jaar genoeg geweest bij de talentenjacht. Hij heeft zijn stoel afgestaan aan niemand minder dan Guus Meeuwis. 

Anouk heeft een tijdelijke stop ingelast. Zij wilde zich even focussen op haar gezin, aangezien ze net bevallen is van een dochtertje. Zanger Waylon neemt haar plek in tijdens komend seizoen. 

Wendy van Dijk deelde het eerste plaatje met de coaches op Instagram. De presentatrice is duidelijk dolblij met deze samenstelling. 'Mag ik even voorstellen: de leukies van The Voice!' 

 

Mag ik even voorstellen; de leukkies van The Voice!!!

Een foto die is geplaatst door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Foto: Instagram Wendy van Dijk

Reacties