×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick, Simon en Jaap Kwakman trainen met hockeydames

'Wat een eer'

11.07.2016 -

De hockeydames zijn hard aan het trainen voor de Olympische Spelen in Rio. Toch maken ze wel vrij voor wat echte fans, zoals Nick Schilder, Simon Keizer en Jaap Kwakman. Deze heren mochten vandaag even meetrainen op het hockeyveld.


Nick Schilder plaatste een kiekje van hem en zijn maatjes met drie dames uit het elftal. Naomi van As, Ellen Hoog en Kelly Jonker gaan maar wat graag met de mannen op de foto. 

'Wat een eer, we mochten vandaag meetrainen met de hockeydames', schrijft de Volendamse zanger bij het plaatje. De mannen hebben zich voor de gelegenheid in het oranje gehuld. 

Daarna plaatste hij ook nog een plaatje met het hele hockeyelftal. 'Weliswaar lichte spierpijn, maar zwaar onder de indruk van deze dames.'

 

Wat een eer! We mochten vandaag meetrainen met de hockeydames! N #bikkels #helden #Rio #hockey #olympics

Een foto die is geplaatst door Nick & Simon (@nicksimon_online) op

 

Weliswaar lichte spierpijn, maar zwaarrr onder de indruk van deze meiden! N #hockeydames #Rio #hockey

Een foto die is geplaatst door Nick & Simon (@nicksimon_online) op

 

Foto: Instagram Nick en Simon

Reacties