×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gespot in Zwolle: One Direction-ster Harry Styles

11.07.2016 -

De medewerkers van Proefiz in Zwolle wisten niet wat hen overkwam. Superster Harry Styles zat ineens bij hen op het terras om eens lekker te lunchen.


Op de Facebookpagina van het restaurant is een foto verschenen van de zanger en Dunkirk-acteur met twee medewerkers. 'Hij is relaxed en toegankelijk', schreven ze bij het plaatje. 

'Hij is een erg toegankelijk persoon en hij zat zeker anderhalf uur ontspannen op ons terras en hij heeft me nog persoonlijk een hand gegeven om me te bedanken voor de lunch', vertelt de eigenaar van Proefiz Zwolle aan de Stentor.

Na afloop van Harry's bezoek mocht de eigenaar de foto's delen op sociale media. 'Toen hij op ons terras aankwam waren er twee meiden die hem herkenden en ook hen heeft hij gevraagd om twee uur te wachten met het plaatsen van de foto, zodat hij even rustig kon lunchen', zegt de ondernemer.

Harry Styles is momenteel bezig met de opnames van de Hollywoodfilm Dunkirk die deels in Urk wordt opgenomen. Dunkirk vertelt over de evacuatie van de Franse stad Duinkerke door het Britse leger in 1940. De andere hoofdrollen in het epos worden gespeeld door acteurs Cilian Murphy, Kenneth Branagh en Tom Hardy.

Foto: Facebook Proefiz Zwolle

Reacties