×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Caitlyn Jenner verwelkomt eerste Jenner-kleinzoon

'De naam wordt overgedragen'

11.07.2016 -

Caitlyn Jenner is oma! Ze heeft haar eerste kleinzoon verwelkomt. Haar zoon Burt is vader geworden van een klein ventje.


'Zo blij voor Burt en Valerie', schrijft de 66-jarige Caitlyn bij een foto van haar, Burt en haar kersverse kleinzoon. 'Ze hebben hun eerste kind Bodhi genoemd.' 

Het is de eerste kleinzoon voor Caitlyn, die vroeger als Bruce door het leven ging. Haar naam wordt dus overgedragen, want ook Bodhi krijgt de achternaam Jenner. 'Het eerste Jenner-jongetje!' 

Burt is de oudste zoon en het oudste kind van Caitlyn. Caitlyn kreeg hem samen met Chrystie Crownover in 1978. Met Chrystie kreeg Caitlyn ook dochter Cassandra. Uit het huwelijk met ex-vrouw Linda Thompson kwamen zoons Brody en Brandon voort. Als laatste werden Kylie en Kendall geboren, toen Caitlyn samen was met Kris Jenner. 

 

So excited for @bjenner and Valerie. They named their adorable first child Bodhi. The first Jenner boy!! the name moves on :)

Een foto die is geplaatst door Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) op

 

Past few days have been extremely gratifying :-) #IpromiseNoMoreBabyPics

Een foto die is geplaatst door Burt Jenner (@bjenner) op

 

So far so easy... Only 17 years 364 days to go!

Een foto die is geplaatst door Burt Jenner (@bjenner) op

Foto: Instagram Caitlyn Jenner

Reacties