×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Céline Dion draagt Titanic-trui

11.07.2016 -

Céline Dion heeft veel hits op haar naam staan en My Heart Will Go On is er daar één van. De soundtrack van de Titanic. De zangeres gaf een klein eerbetoon aan die film door in Parijs te verschijnen met een Titanic-trui aan.


Céline gaf een reeks concerten in Parijs en verscheen daar in de grote trui. De hoofden van Leonardo DiCaprio en Kate Winslet, de hoofdrolspelers van de film, zijn vol te zien op de voorkant en het zinkende schip kan natuurlijk ook niet ontbreken. Op de mouwen staan de woorden coming soon - binnenkort te zien. Het lijkt een collectors-item te zijn dus. 

Daar is de prijs van de trui ook naar. Volgens E! kost het kledingstuk namelijk 885 dollar, ongeveer 800 euro. En de prijs zal er niet minder om worden nu Céline erin gezien is. 

Foto: Instagram Céline Dion

Reacties