×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley neemt tattoo van pot broodbeleg

Vriendje Liam leefde op Vegemite

11.07.2016 -

De nieuwe tatoeage van Miley Cyrus is een originele. De zangeres liet een plaatje van een pot Vegemite op haar arm zetten. Dat is namelijk het favoriete broodbeleg van haar liefje Liam Hemsworth.


Tatoeëerder Dr. Woo plaatste dit weekend een foto van de nieuwe lichaamsversiering van Miley. "Miley Cyrus maakt geen grappen als het om Vegemite gaat", schreef de artiest bij het beeld van de tatoeage op de bovenarm van de 23-jarige.

Liam Hemsworth heeft het in interviews weleens gehad over het kruidensmeersel, dat typisch Australisch is. In een gesprek met het Australische Sunday Style vertelde hij eerder dit jaar nog dat zijn broers Luke en Chris en hij als schooljongens praktisch leefden op toast met Vegemite.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Miley Cyrus

Reacties