×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David en Victoria Beckham vieren verjaardag dochter met persoonlijke kiekjes

10.07.2016 -

Hieperdepiep! Harper Beckham, het jongste kind van David en Victoria, is vandaag 5 jaar. Dat vieren haar trotse ouders met persoonlijke foto's.


De foto's komen flink overeen, want op beide plaatjes is Harper met haar ouders in een innige omhelzing en geeft ze een kus. En op beide kiekjes ligt ze met een van haar ouders in het zwembad. 

'Gefeliciteerd mijn mooie meid', schrijft David. 'In vijf jaar heeft baby Harper zoveel liefde in onze familie gebracht. Zo'n speciaal meisje op zoveel verschillende manieren. We hebben zoveel geluk dat we iedere dag mogen doorbrengen met zo'n speciaal iemand. We zijn gek op je kleine meid, fijne verjaardag.' 

Ook Victoria stuurt haar dochtertje veel liefde via het sociale medium. 'Gefeliciteerd kleine meid. We houden allemaal zo veel van je. Kusjes van mama.'

Harper is de enige dochter van de Beckhams. Ze heeft nog drie oudere broers, Brooklyn van 17, Romeo van 13 en Cruz van 11. 

 

Happy Birthday baby girl We all love you so much X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

Een foto die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

 

 

Foto: Instagram Victoria Beckham

Reacties