×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftige nacht voor Renate en Winston Gerschtanowitz in Schotland

'Schat, het brandalarm gaat af'

10.07.2016 -

Winston en Renate Gerschtanowitz dachten romantisch de nacht door te brengen in een hotel in Schotland omdat ze vijf jaar getrouwd zijn, maar dat liep even anders. Midden in de nacht ging het brandalarm af en het stel moest halsoverkop naar buiten vluchten.


Gelukkig liep het met een sisser af. 'Na een uur buiten staan met warmtedekens mochten we weer naar binnen', schrijft Winston bij een zielig kiekje op Instagram. Het koppel staat dicht tegen elkaar aan met warmtedekens om nog een beetje warmte vast te houden in de koude nacht. 

Renate dacht in eerste instantie dat het een grapje was van haar echtgenoot. Of dat het bij hun jubileum hoorde. 'Schat, het brandalarm gaat af. Nee, die hoort niet bij de verrassing', schrijft zij bij hetzelfde plaatje. 

Gelukkig konden de twee na een uur weer het hotel in om samen op te warmen en hun trouwjubileum te vieren. 

 

Schat.het brandalarm gaat af. Nee dit hoort niet bij de verrassing. #happyanniversary #warmtedeken maar goed we zijn weer binnen!

Een foto die is geplaatst door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op

 

Reacties