×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Claudia de Breij is vandaag getrouwd

'Met mijn grote liefde Jessica'

09.07.2016 -

Hoera! Claudia de Breij is vandaag getrouwd met haar partner Jessica van Geel. De tortelduifjes stapten in het huwelijksbootje op Schiermonnikoog.


Niemand minder dan Paulien Cornelisse mocht de twee dames in het echt verbinden. 'Ja! Onder de bezielende leiding van Paulien Cornelisse ben ik vandaag getrouwd met mijn grote liefde Jessica van Geel op het mooie Schiermonnikoog', schrijft Claudia bij een plaatje van haar bruiloft. 

 

Dankjewel Pascalle Koldenhof en Saïd Mahrouf voor de perfecte jurken voor de perfecte dag!

Een foto die is geplaatst door Claudia de Breij (@claudiadebreij) op

 

We've only just begun To live White lace and promises A kiss for luck and we're on our way! And yet we've just begun....

Een foto die is geplaatst door Claudia de Breij (@claudiadebreij) op

Het was een prachtige dag voor Claudia en Jessica. 'In aanwezigheid van de mensen van wie we houden, onze familie, vrienden en vooral onze kinderen én hun andere moeders! We zijn zielsgelukkig met onze extended family en elkaar.'

Claudia en Jessica zijn sinds 2013 bij elkaar. Ze wonen samen in Utrecht met hun twee zoons. Claudia was eerder getrouwd. Van 2005 tot 2011 was zij de echtgenote van Conny Kraaijeveld, met wie ze een zoon heeft. 

 

Foto: Instagram Claudia de Breij

Reacties