×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leco weer verliefd

09.07.2016 -

Leco van Zadelhoff is weer gelukkig in de liefde. De 48-jarige haarstylist en visagist liep zijn nieuwe geliefde tegen het lijf op vakantie.


“Ik ga er niet veel over zeggen, want het is nog heel pril”, zegt Leco in een interview met AD. “Hij is geen Nederlander”, laat hij wel los.

In januari strandde zijn relatie met Rob Sintenie na negentien jaar. “Ik merkte dat ik hem niet meer gelukkig kon maken. En ik vind dat hij wel al het geluk op de wereld verdient.”

Ook Leco’s nieuwe liefde moet opboksen tegen zijn grote passie: zijn werk. Naar eigen zeggen is de haarstylist en visagist ‘behoorlijk getrouwd’ met zijn werk. “Als ik thuis ben, kruip ik vaak toch nog achter de computer om te kijken hoe het haar van de buitenlandse sterren zit, hoe ze zijn opgemaakt.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties