×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fajah fotoshopt naam ex weg

'Vanaf druk zeven is 'ie weg, beter toch'

09.07.2016 -

Fajah Lourens heeft de tatoeage van de naam van haar ex-vriend Gijs weg laten photoshoppen van de omslag van haar boek Killerbody. ''Vanaf druk zeven is 'ie weg. Beter toch?'', aldus de actrice, dj en fitnessfanaat.


''Het hoort er een beetje bij. Je weet dat dingen kunnen gebeuren'', zegt Fajah tegen Shownieuws over het stuklopen van haar relatie met de elf jaar jongere Gijs. Tijdens hun relatie liet Lourens zijn naam tatoeëren in haar zij. ''Ik ben niet heel naïef dat ik dacht dat hij het helemaal was. Ik hoopte het natuurlijk wel, maar ik vind het niet zo erg om het weg te laseren. Het is wat het is'', zegt ze laconiek.

Fajah poseert in haar sport-bh op de voorkant van haar boek, waardoor haar Gijs-tatoeage zichtbaar was. ''Ik ben wel blij dat hij niet meer op de voorkant staat. We zijn inmiddels bij druk negen van mijn boek en we hebben hem weggeshopt. Hij stond wel op al die boeken gewoon'', lacht Fajah. ''Dat vond ik niet zo leuk.''

De twee gingen in maart uit elkaar na een relatie van een jaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties