×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prinses Amalia gaat Chinees leren

08.07.2016 -

Prinses Amalia gaat komend schooljaar Chinees leren. Dat heeft de koning gezegd na de fotosessie bij Villa Eikenhorst.


De prinses gaat nu naar het tweede jaar van de middelbare school en gaat Chinees volgen als bijvak. Ook haar tweede schooljaar zal zij doorbrengen op het Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. De interesse voor de Oosterse taal is gewekt door de reis door China met haar ouders vorig jaar. 

Amalia verscheen op krukken bij de fotosessie. Zij verstuikte haar enkel. Haar ouders maken zich geen zorgen over haar, hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima gezegd. Ook de koningin was niet in optimale gezondheid bij de sessie. Zij liep vorige week een hersenschudding op. Ze was nog wat duizelig en moe. Daarom moet Máxima nog rust houden. 

Het koningspaar en hun gezin hebben veel zin in de vakantie, vertellen ze. Sowieso Griekenland zal deze zomer bezocht worden door de Oranjes. 

Foto: BuzzR

Reacties