×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daniëlle en Reinout Oerlemans houden sportieve vakantie

Samen op de fiets

08.07.2016 -

De Oerlemansjes zijn dan wel op vakantie, maar stilzitten is er niet bij. Reinout en Daniëlle trekken er gewoon samen op uit om eens lekker sportief te doen.


De twee pakken de fiets erbij en trappen eens flink het Italiaanse eiland Sardinië rond. Daniëlle heeft nog wel de kracht om tijdens het fietsen een selfie te schieten met Reinout samen. 

Het is duidelijk wel waar in Italië, want Reinout lijkt zonder shirt op zijn fiets te zitten. Het is voor hem te helpen dat hij niet valt. Overigens kan Daniëlle er in haar eentje ook wat van. Zij ging van de week al lekker peddelen. 

De twee genieten ook samen met hun kids Thijmen, Katelynn, Fiene en Benjamin van hun zeilvakantie. Onlangs spotten ze al dolfijnen vanaf hun zeilboot. 

 

Bikeride #Sardegna Capo d'Orso

Een foto die is geplaatst door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) op

 

Foto: Instagram Daniëlle Oerlemans

Reacties