×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Obama shoppend gespot in Amsterdam

Malia shopt in tweedehandswinkel

08.07.2016 -

Wie denkt dat de dochter van de president van de Verenigde Staten alleen maar nieuwe, dure merkkleding aanschaft heeft het mis. Malia Obama gaat gewoon naar een tweedehandswinkel. In Amsterdam!


De winkel waar ze helemaal los ging met shoppen plaatste een screenshot van de bewakingscamera op Instagram. 'Zelfs de dochter van de president van de Verenigde Staten houdt van onze winkel', schrijven ze erbij. 

De 18-jarige Malia is misschien wel haar verjaardag aan het vieren in onze hoofdstad. Afgelopen maandag bereikte ze namelijk deze mooie leeftijd. Barack Obama zong speciaal voor zijn kleine meisje in het Witte Huis. 

 

Even THE daughter of the president of the United States of America loves our Shop!! Thank you so much for stopping by!! it's an honor

Een foto die is geplaatst door Time Machine Vintage (@timemachinevintage) op

Foto: Instagram Time Machine Vintage

Reacties