×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nielson helpt oma een handje

'De vrouw die zo'n groot voorbeeld is voor mij'

08.07.2016 -

Nielson neemt zijn taken als kleinzoon heel serieus. Op de bruiloft van zijn neef helpt hij daarom met alle liefde zijn oma van de trap af.


Nielson deelt het voor hem mooie moment op Instagram. 'De bruiloft van mijn neef. Die prachtige dag waarop ik mijn omaatje de trap af hielp. De vrouw die zo'n groot voorbeeld is voor mij en mijn familie.'

De zanger noemt zichzelf een echte familieman. 'Ik hou zielsveel van haar. En ook van opa natuurlijk (op de achtergrond). Dankbaar dat er nog zijn. Liefde. Familieman.'

 

Foto: Instagram Nielson

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!