×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael Phelps duikt zwembad in met twee maanden oud zoontje

'Hij houdt van het water'

07.07.2016 -

Zal hij zijn vader achterna gaan? Boomer is in ieder geval vroeg begonnen. Het twee maanden oude zoontje van zwemmer Michael Phelps mocht deze week voor het eerst met zijn vader het zwembad in.


'De kleine man houdt van het water', schrijft papa Michael bij een foto van de waterpartij. 'Boomer en ik hebben wat extra baantjes gezwommen vandaag!'

Boomer is pas twee maanden oud, maar heeft nu al zijn eigen Instagramaccount. Daarop werd een foto van de kleine man met zijn ouders Michael en Nicole geplaatst. 'Ik vond het geweldig om het zwembad in te gaan met mijn ouders vandaag. Ik kan niet wachten om te leren zwemmen van papa en zijn coach', is er bij de gezinsfoto geschreven. 

De olympisch kampioen en zijn verloofde zijn op 5 mei ouders geworden van de kleine Boomer. Het is hun eerste kindje. 

 

The little man loved the water today!! @boomerrphelps and I got some extra laps in today!! #mpswim

Een foto die is geplaatst door Michael Phelps (@m_phelps00) op

Foto: Instagram Michael Phelps

Reacties