×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daphne Deckers viert twintigjarig jubileum Wimbledonwinst Richard

Met nostalgische kiekjes

07.07.2016 -

Het is vandaag precies twintig jaar geleden dat Richard Krajicek het tennistoernooi van Wimbledon won. Om dat jubileum te vieren is het stel met de kinderen afgereisd naar de plek waar dat gebeurde en deelt Daphne wat foto's van het bijzondere moment.


'Vandaag is het precies twintig jaar geleden dat Richard Wimbledon won', schrijft ze bij een collage van plaatjes van toen. 'Om daar bij te mogen zijn, om dat mee te mogen maken... het was één van de meest bijzondere dagen van mijn leven!'

Het stel is op dit moment op Wimbledon om het toernooi weer mee te maken. Gisteren deelde Daphne ook al foto's van haar met Richard en met dochter Emma in de royal box op het prestigieuze toernooi. 

 

18-love Met Emma aan de macarons in Wimbledon kleuren #royalbox @emmadeckers

Een foto die is geplaatst door Daphne (@daphne_deckers) op

 

Even uitademen na de Federer-Čilić match in de Royal Box! #love #wimbledon

Een foto die is geplaatst door Daphne (@daphne_deckers) op

 

Foto: Instagram Daphne Deckers

Reacties