×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Sizemore rijdt over stuntman heen

Per helikopter naar het ziekenhuis

07.07.2016 -

Tom Sizemore is op de set van de nieuwe serie Shooters per ongeluk over één van de stuntmannen heengereden. Het slachtoffer moest per helikopter naar het ziekenhuis worden vervoerd.


Een woordvoerder van Sizemore, die bijrollen had in onder meer Natural Born Killers en Pearl Harbor, verklaarde tegenover TMZ dat de stuntcoördinator het sein had gegeven dat drie auto's die gefilmd werden konden optrekken. De acteur, die in een wagen zat met collega Omar Epps, volgde die instructies op en heeft de stuntman niet opgemerkt tot hij een dreun hoorde.

Het slachtoffer kwam onder de auto vast te zitten en is er volgens bronnen van TMZ niet best aan toe. Welke verwondingen hij precies opliep, is niet bekend.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties