×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon viert verjaardag met speciale video

06.07.2016 -

Hieperdepiep! Gordon viert vandaag zijn 48ste verjaardag. Daarvoor is hij afgereisd naar het Griekse eiland Mykonos, de plek waar hij vorig jaar zijn zware ongeluk had.


Voor zijn verjaardag nam Gordon speciaal een video op. 'Om 12 uur vieren we mijn verjaardag en het leven. Wel op een bijzondere plek. Dat is echt wel gek, om hier te zijn', zegt hij in de video. Gordon is met zijn vrienden in een restaurant met 'prachtig uitzicht'. 

Er worden ook meteen verjaardagskiekjes met een flinke fles champagne gedeeld. De presentator is duidelijk heel blij dat hij nog zijn verjaardag kan vieren, nadat hij vorig jaar voor dood was achterlaten nadat hij was aangereden door een auto. Hij brak zes ribben, zijn linkersleutelbeen en zijn linkerschouderblad. 

Goor wordt op social media ook gefeliciteerd door zijn vrienden. Zowel Gerard Joling als Dan Karaty deelden een gezellige foto met de zanger om hem te feliciteren. 

 

Happy bday to the big man! Great guy, great friend!

Een foto die is geplaatst door Dan Karaty (@dankaraty) op

Foto: Facebook Gordon

Reacties