Horoscoop 6 t/m 12 juli 2016

Wat zeggen de sterren deze week?

Kreeft

Liefde: Een emotionele ontmoeting kan verborgen gevoelens naar boven brengen. Laat dat u er niet van weerhouden om op uitnodigingen in te gaan, maar dat is ook weer geen reden u halsoverkop ergens in te storten. Geld: Het geld komt u gewoon aanwaaien, hoewel niet alles geheel volgens plan kan verlopen, dus houdt niet krampachtig vast aan uw eigen schema. Laat het maar gebeuren. Gezondheid: U bent heus wel in staat uw innerlijke stabiliteit te behouden, ook al gaat u mee in de dynamiek van de buitenwereld. Het avontuur lonkt. Trek u daarom niet terug.

 

Leeuw

Liefde: Geef lucht aan verborgen gevoelens, want u krijgt er last van als u ze te lang geheim houdt. Daar vereist moed, maar het is het verstandigste wat u kunt doen. Geld: Onbewust geld uitgeven kan de overhand nemen, waardoor geldkwesties uit de hand kunnen lopen. Focus op uw portemonnee en houd ’m dicht! Gezondheid: Pas op met energiedrankjes, al gaat Max Verstappen er als een speer door rijden. Ze kunnen nare bijwerkingen hebben en u valt er niet van af.

 

Maagd

Liefde: Er komen verrassingen op uw pad, maar de gebeurtenissen zullen u niet verstoren. U voelt zich levendiger dan ooit als u het onverwachte verwelkomt en het onbekende omarmt. Geld: Het lijkt erop dat u uw plannen op de valreep nog voor elkaar kunt krijgen, maar het zal niet gemakkelijk zijn. Geconcentreerd doorzetten is het devies. Gezondheid: Er hangt een zwaar energieveld om u heen en die intensiteit zal een uitweg moeten vinden door stevig te sporten.

 

Weegschaal

Liefde: U hebt het vermogen om praktisch te blijven terwijl u op een roze wolk zweeft. U geniet van die opwinding en kunt toch met beide benen op de grond blijven. Geld: U hebt grandioze invallen en uw plannen worden steeds uitbundiger. Dat zijn topvooruitzichten, maar houdt liever uw ideeënstroom een beetje in toom. Gezondheid: Bij vermoeidheid is het goed uw bloed eens te laten prikken om te testen of uw lichaam over alle essentiële voedingstoffen beschikt.

 

Schorpioen

Liefde: U balanceert in de liefde op een slap koord tussen het oude en het nieuwe, maar u laat het zo gemakkelijk lijken dat uw geliefde dat respecteert. Geld: Overdenk wat goed en fout is gegaan met de innerlijke rust om u van tradities te bevrijden en uw eigen opvatting over de toekomst te vormen. Gezondheid: Elk biochemisch proces in uw lichaam is afhankelijk van water. Onvoldoende drinken kan dat blokkeren, dus houdt minimaal anderhalve liter per dag aan.

 

Boogschutter

Liefde: U kunt natuurlijk praten over de manier waarop uw liefdesleven zich ontwikkelt, maar het is niet slim om te volharden in iets wat een solide basis ontbeert. Geld: De praktijk dwingt u uw scheppingsdrift te temperen, maar u weet ook wel dat uw wilde dromen niet willen wijken. Ga lekker door. Gezondheid: Verspil geen energie aan inspanningen zonder doel. Ga voort op uw sportieve pad op een methodische manier, want dat garandeert de meeste vooruitgang.

 

Steenbok

Liefde: Deel uw gevoelens om te voorkomen dat de dynamiek in de relatie uit balans raakt. Als u problemen ondervindt met uw partner kunt u beter meebuigen. Geld: Er is een verandering in uw werk op komst. Dat verandert ook de visie van anderen op u. Accepteer de situatie zonder de uitkomst te willen sturen. Gezondheid: Havermout bevat veel vezels die stofwisseling en darmwerking bevorderen. Wissel de boterham met pindakaas maar eens af met deze vetverbrander.

 

Waterman

Liefde: U hebt veel aan uw hoofd en dat is lastig te rijmen met uw relatie. Toch kan dat de liefde stimuleren. Als u vindt dat dit u bij de keel grijpt, weet dan dat het tijdelijk is. Geld: U kunt uw originaliteit benutten als u chaos niet ontwijkt. Denk strategisch en u plukt de vruchten van uw inspanningen. Gezondheid: Voedingssupplementen met aminozuren pakken problemen met rimpels en cellulitis aan zonder ingewikkelde veranderingen in uw voedingspatroon.

 

Vissen

Liefde: Het liefst zou u even onzichtbaar zijn. Dat kan niet verhinderen dat mensen u toch opmerken, omdat ze u blijmoediger ervaren dan u zich voelt. Geld: U wordt gestuurd door een intuïtieve energie die alles mogelijk maakt. U bent gelukkiger als u minder aandacht besteedt aan wat anderen denken. Gezondheid : Kijk kritisch naar kookprogramma’s op televisie, die vaak worden gesponsord door de voedingsindustrie en niet uw gezondheid, maar hun omzet koesteren.

 

Ram

Liefde: U voelt zich energiek, maar kunt ook wegzinken in een melancholieke bui. Dan wilt u zich afzonderen. Dat is niet zo vreemd na wat er is gebeurd. Zet er een streep onder. Geld: Tussen die periodes door bent u blij, maak daar gebruik van door iets aan te pakken wat op den duur uw geldpositie kan verbeteren. Gezondheid: Zoek een balans tussen uw behoefte aan zekerheid en uw verlangen uitdrukking te geven aan ongewone gevoelens. Vermijd extreme activiteiten.

 

Stier

Liefde: U zwemt in een zee van emoties, maar als u een reddingsvest aantrekt, kunt u veilig aan wal komen. Laat u niet overmannen door onzin en schrap bijzaken. Geld: Er kan een meningsverschil over geldzaken ontstaan met uw geliefde. Voeg daarbij een onverwachte uitgave en de opwinding is compleet. Hoofd koel, dan komt u erdoorheen. Gezondheid: Cardiotraining kan ook thuis door bijvoorbeeld touwtjespringen. Dat was vroeger leuk, alleen nu wat vermoeiender.

 

Tweelingen

Liefde: Schenk geen aandacht aan mensen met een verborgen agenda. Trap op de rem voordat u ergens aan begint waar later geen houden aan is. Geld: U bent een bron van inspiratie dankzij uw slimme opinies en uw gemakkelijke houding. U wilt graag helpen, maar als u niet oplet, belandt u van de wal in de sloot. Gezondheid: Als uw lichaam met huidklachten reageert op normale hoeveelheden zonlicht kan dat zonneallergie zijn, ook al had u daar niet eerder last van.