×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 6 t/m 12 juli 2016

06.07.2016 -

Wat zeggen de sterren deze week?


Kreeft

Liefde: Een emotionele ontmoeting kan verborgen gevoelens naar boven brengen. Laat dat u er niet van weerhouden om op uitnodigingen in te gaan, maar dat is ook weer geen reden u halsoverkop ergens in te storten. Geld: Het geld komt u gewoon aanwaaien, hoewel niet alles geheel volgens plan kan verlopen, dus houdt niet krampachtig vast aan uw eigen schema. Laat het maar gebeuren. Gezondheid: U bent heus wel in staat uw innerlijke stabiliteit te behouden, ook al gaat u mee in de dynamiek van de buitenwereld. Het avontuur lonkt. Trek u daarom niet terug.

 

Leeuw

Liefde: Geef lucht aan verborgen gevoelens, want u krijgt er last van als u ze te lang geheim houdt. Daar vereist moed, maar het is het verstandigste wat u kunt doen. Geld: Onbewust geld uitgeven kan de overhand nemen, waardoor geldkwesties uit de hand kunnen lopen. Focus op uw portemonnee en houd ’m dicht! Gezondheid: Pas op met energiedrankjes, al gaat Max Verstappen er als een speer door rijden. Ze kunnen nare bijwerkingen hebben en u valt er niet van af.

 

Maagd

Liefde: Er komen verrassingen op uw pad, maar de gebeurtenissen zullen u niet verstoren. U voelt zich levendiger dan ooit als u het onverwachte verwelkomt en het onbekende omarmt. Geld: Het lijkt erop dat u uw plannen op de valreep nog voor elkaar kunt krijgen, maar het zal niet gemakkelijk zijn. Geconcentreerd doorzetten is het devies. Gezondheid: Er hangt een zwaar energieveld om u heen en die intensiteit zal een uitweg moeten vinden door stevig te sporten.

 

Weegschaal

Liefde: U hebt het vermogen om praktisch te blijven terwijl u op een roze wolk zweeft. U geniet van die opwinding en kunt toch met beide benen op de grond blijven. Geld: U hebt grandioze invallen en uw plannen worden steeds uitbundiger. Dat zijn topvooruitzichten, maar houdt liever uw ideeënstroom een beetje in toom. Gezondheid: Bij vermoeidheid is het goed uw bloed eens te laten prikken om te testen of uw lichaam over alle essentiële voedingstoffen beschikt.

 

Schorpioen

Liefde: U balanceert in de liefde op een slap koord tussen het oude en het nieuwe, maar u laat het zo gemakkelijk lijken dat uw geliefde dat respecteert. Geld: Overdenk wat goed en fout is gegaan met de innerlijke rust om u van tradities te bevrijden en uw eigen opvatting over de toekomst te vormen. Gezondheid: Elk biochemisch proces in uw lichaam is afhankelijk van water. Onvoldoende drinken kan dat blokkeren, dus houdt minimaal anderhalve liter per dag aan.

 

Boogschutter

Liefde: U kunt natuurlijk praten over de manier waarop uw liefdesleven zich ontwikkelt, maar het is niet slim om te volharden in iets wat een solide basis ontbeert. Geld: De praktijk dwingt u uw scheppingsdrift te temperen, maar u weet ook wel dat uw wilde dromen niet willen wijken. Ga lekker door. Gezondheid: Verspil geen energie aan inspanningen zonder doel. Ga voort op uw sportieve pad op een methodische manier, want dat garandeert de meeste vooruitgang.

 

Steenbok

Liefde: Deel uw gevoelens om te voorkomen dat de dynamiek in de relatie uit balans raakt. Als u problemen ondervindt met uw partner kunt u beter meebuigen. Geld: Er is een verandering in uw werk op komst. Dat verandert ook de visie van anderen op u. Accepteer de situatie zonder de uitkomst te willen sturen. Gezondheid: Havermout bevat veel vezels die stofwisseling en darmwerking bevorderen. Wissel de boterham met pindakaas maar eens af met deze vetverbrander.

 

Waterman

Liefde: U hebt veel aan uw hoofd en dat is lastig te rijmen met uw relatie. Toch kan dat de liefde stimuleren. Als u vindt dat dit u bij de keel grijpt, weet dan dat het tijdelijk is. Geld: U kunt uw originaliteit benutten als u chaos niet ontwijkt. Denk strategisch en u plukt de vruchten van uw inspanningen. Gezondheid: Voedingssupplementen met aminozuren pakken problemen met rimpels en cellulitis aan zonder ingewikkelde veranderingen in uw voedingspatroon.

 

Vissen

Liefde: Het liefst zou u even onzichtbaar zijn. Dat kan niet verhinderen dat mensen u toch opmerken, omdat ze u blijmoediger ervaren dan u zich voelt. Geld: U wordt gestuurd door een intuïtieve energie die alles mogelijk maakt. U bent gelukkiger als u minder aandacht besteedt aan wat anderen denken. Gezondheid : Kijk kritisch naar kookprogramma’s op televisie, die vaak worden gesponsord door de voedingsindustrie en niet uw gezondheid, maar hun omzet koesteren.

 

Ram

Liefde: U voelt zich energiek, maar kunt ook wegzinken in een melancholieke bui. Dan wilt u zich afzonderen. Dat is niet zo vreemd na wat er is gebeurd. Zet er een streep onder. Geld: Tussen die periodes door bent u blij, maak daar gebruik van door iets aan te pakken wat op den duur uw geldpositie kan verbeteren. Gezondheid: Zoek een balans tussen uw behoefte aan zekerheid en uw verlangen uitdrukking te geven aan ongewone gevoelens. Vermijd extreme activiteiten.

 

Stier

Liefde: U zwemt in een zee van emoties, maar als u een reddingsvest aantrekt, kunt u veilig aan wal komen. Laat u niet overmannen door onzin en schrap bijzaken. Geld: Er kan een meningsverschil over geldzaken ontstaan met uw geliefde. Voeg daarbij een onverwachte uitgave en de opwinding is compleet. Hoofd koel, dan komt u erdoorheen. Gezondheid: Cardiotraining kan ook thuis door bijvoorbeeld touwtjespringen. Dat was vroeger leuk, alleen nu wat vermoeiender.

 

Tweelingen

Liefde: Schenk geen aandacht aan mensen met een verborgen agenda. Trap op de rem voordat u ergens aan begint waar later geen houden aan is. Geld: U bent een bron van inspiratie dankzij uw slimme opinies en uw gemakkelijke houding. U wilt graag helpen, maar als u niet oplet, belandt u van de wal in de sloot. Gezondheid: Als uw lichaam met huidklachten reageert op normale hoeveelheden zonlicht kan dat zonneallergie zijn, ook al had u daar niet eerder last van. 

Reacties