×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sandra Schuurhof vrijt met Sander Janson

De nieuwe showbizzromance

06.07.2016 -

Het was lang stil rondom het liefdesleven van Sandra Schuurhof. Tot nu. Weekend kan deze week onthullen dat de Hart Van Nederland-presentatrice in het diepste geheim aan het daten is met haar RTL 4-collega Sander Janson. Weekend heeft exclusieve foto’s van het stel.


De twee zijn innig gefotografeerd tijdens een feest op het strand van Scheveningen. Zowel Sander als Sandra is allang niet meer gesignaleerd met een nieuwe liefde. Nu zou de presentator als een blok zijn gevallen voor de presentatrice van SBS 6.

 Volgens de omstanders was het zeker niet de eerste keer dat de twee op date waren. Ze straalden een en al liefde uit. ‘Ze konden werkelijk niet van elkaar afblijven. Ze liepen de hele tijd te zoenen.’ Het kan volgens de aanwezigen niet anders dan dat Sander en Sandra een setje zijn.

Tegenover Weekend wil Sandra niets zeggen over haar vrijpartij met Sander Janson op het strand. ‘Ik voel me niet geroepen iets over mijn privéleven te vertellen’, aldus de voormalig RTL Boulevard-deskundige.

Lees het hele verhaal en bekijk de foto’s in de nieuwe Weekend!

Foto: Reni van Maren

Reacties