×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Victoria herkent zichzelf niet meer

05.07.2016 -

Victoria Koblenko is nog niet gewend aan haar zwangere lijf. "Soms zie ik een dikke vrouw in de etalageruit en heb ik daar een oordeel over. Pas daarna zie ik dat ik het zelf ben", zegt ze.


"Ik vind zwanger zijn één grote wolk van ongemak," laat Victoria weten in de Jan. Aanstaande papa Evgeniy Levchenko zwangert wel lekker met haar mee, zegt de actrice. "Ik had dat niet verwacht."

Koblenko heeft altijd kinderen gewild van haar Lev, maar zag hem in eerste instantie niet als 'husband material'. Het stel is weer bij elkaar na een pauze van zeven jaar, maar dat ging niet zomaar. "We hebben er flink in geïnvesteerd om met elkaar te communiceren, ook met een therapeut erbij. Onze relatie is niet meer zo krampachtig, en veel levendiger."

Victoria is in september uitgerekend.

Foto: Instagram Victoria Koblenko

Reacties