×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dotan niet naar het Songfestival

05.07.2016 -

Dotan gaat voorlopig niet naar het Eurovisiesongfestival, maar zijn handen jeuken om aan de slag te gaan als jurylid in het tv-programma The Voice of Holland. Dat bekende de singer-songwriter dinsdag.


Dotan kijkt vaak naar The Voice en vindt de talentenjacht 'onwijs leuk'. "Er zitten echt heel veel goede zangers tussen. Ik zou het dan vooral heel leuk vinden om te kijken naar wat je allemaal uit zo’n artiest kunt halen na The Voice, want ik vind dat het vaak stopt daarna. Maar ik ben er nooit voor gevraagd, dus ja, dan houdt het op hè?" vertelt hij op 100%NL.

Dotan is meerdere keren gevraagd om namens Nederland deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival en vindt dat een enorme eer. Dat hij tot nu toe nee heeft gezegd, was puur en alleen omdat het niet in zijn agenda paste. "Ook dit jaar is het niet aan de orde. Wie weet ooit."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties