×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fajah wil een onbekend vriendje

'Het liefst iemand die al kinderen heeft'

05.07.2016 -

Fajah Lourens wil geen relatie met een man die net als zij beroemd is. "Twee sterren in één huis werkt niet, heb ik gemerkt", zegt de dj en schrijfster van het boek Killerbody Dieet.


Hoewel Fajah geen haast heeft een nieuwe liefde aan de haak te slaan, heeft ze wel duidelijke ideeën over hoe haar ideale man eruit ziet. "“Hij moet een beetje een wereldreiziger zijn en ik wil ook graag een volwassen man. Het liefst iemand die al kinderen heeft en goed contact met zijn ex", zegt ze in Viva. "Verder moet hij er ook nog een beetje goed uitzien, romantisch zijn…"

Ook in haar carrière weer Fajah goed wat ze wil. "Ik kan dingen loslaten en happy zijn met wat ik heb, terwijl ik vroeger alleen maar bezig was met wat ik niet had."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Fajah Lourens

Reacties