×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peetmoeder Xelly Cabau van Kasbergen schrijft persoonlijk berichtje aan Xess Xava

'Ik zal er altijd voor je zijn'

04.07.2016 -

Xelly Cabau van Kasbergen, de zus van Yolanthe Sneijder-Cabau, heeft de eer om peetmoeder te zijn van Xess Xava. Na de doop van afgelopen zaterdag waar zij natuurlijk bij aanwezig was, spreekt Xelly haar dankbaarheid uit voor deze prachtige nieuwe titel in haar leven.


'Ik voel me gezegend om jouw peetmoeder te zijn mijn lieve neefje', schrijft de visagiste bij een mooi kiekje van Xess Xava zijn hand in die van haar. 'Wat er ook gebeurt, ik zal er altijd voor je zijn, ik zal altijd voor je zorgen en ik zal je altijd liefde geven', gaat Xelly verder. 

De kleine Sneijder werd gedoopt in dezelfde kerk op Ibiza waar Yolanthe als kind gedoopt werd. Xelly is een en al lof over de doopdienst. Haar zus is ze dankbaar dat ze dit mee mocht maken. 'Ik hou van je mijn lieve zus, je bent een geweldige moeder.'

 

Foto: Instagram Xelly Cabau van Kasbergen

Reacties