×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David en Victoria Beckham vieren 17-jarig huwelijk

'Ik voel me zo gezegend'

04.07.2016 -

Na 17 jaar is Victoria Beckham nog steeds dolblij met haar man David. Vandaag vieren ze hun trouwdag en daar horen natuurlijk foto's van hun grote dag in 1999 bij.


Victoria steekt een hele lofzang af over haar wederhelft. 'Ik voel me zo geliefd en ongelooflijk gezegend. Mijn beste vriend, mijn geliefde. De liefste man die me iedere dag inspireert. Fijne trouwdag voor de beste echtgenoot en vader in de wereld', tikt de voormalig Spice Girl bij een liefdevol kiekje van hun huwelijksdag. 

Ook David plaatst een foto van hun grote dag. 'Wauw, 17 jaar geleden gebeurde dit. Ik heb geluk gehad dat ik iemand heb ontmoet die net zo gedreven is als ik en die dezelfde dingen in het leven wilde. We hebben prachtige kinderen gekregen en ik kon me geen lievere en zorgzamere moeder voor hen wensen. Fijne trouwdag, ik hou van je!'

Het stel heeft vier kinderen. Zoons Brooklyn, Romeo en Cruz en nog een dochtertje Harper. 

Foto: Instagram Victoria Beckham

Reacties