×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennie Lena haalt internationale pers met cover Bon Jovi

04.07.2016 -

Ze was niet de winnares van het afgelopen seizoen van The Voice of Holland, maar ze krijgt wel de meeste internationale aandacht. Na Perez Hilton is nu ook The Huffington Post lyrisch over de Nederlandse zangeres.


Samen met de Amerikaanse muziekgroep Postmodern Jukebox maakte Jennie een cover van You Give Love A Bad Name van Bon Jovi. Bij The Huffington Post hoorden ze de cover en daar kunnen ze nu ook niet meer om Jennie haar gouden keeltje heen. 

Jennie maakte een screenshot van de tweet van de Amerikaanse krant en plaatste die op Instagram. 'Wow, geweldig dit. The Huffington Post heeft over mijn nieuwe nummer met Postmodern Jukebox geschreven', schrijft de trotse zangeres erbij. De krant kopt met: 'Iconisch Bon Jovi-nummer krijgt een prachtige vintage blues-makeover.' 

Foto: YouTube Postmodern Jukebox

Reacties