×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Grappige foto: Monique Smit verruilt hakken voor slippers op feest Nick Schilder

Te veel gedanst

02.07.2016 -

Het was groot feest in Volendam. Nick Schilder en zijn Kirsten zijn vorig weekend al getrouwd op Ibiza, maar vierden het feest nog een keer in hun woonplaats. Monique Smit kon niet ontbreken natuurlijk, maar de zangeres moest gedurende de avond haar torenhoge hakken wel verruilen voor wat comfortabeler schoeisel.


Haar zwarte schoenen waren niet gemaakt op een avondje dansen. Gelukkig zijn ze bij een trouwfeest in Volendam van alle gemakken voorzien. Monique krijgt al snel een paar slippers aangereikt voor haar zere voetjes. 

Toch kon ook de zangeres niet blijer zijn voor het bruidspaar. 'Heerlijk feest gehad van meneer en mevrouw Schilder', schrijft ze bij de grappige foto van haar in slipper gehulde voet. 

Foto: Instagram Monique Smit

Reacties