×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leeft Sacha nog?

Gaby Blaaser uit GTST?

01.07.2016 -

De traditionele zomercliffhanger in de laatste aflevering van het seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden was vrijdag te zien. Grote vraag waar de kijkers van de soapserie zich deze zomer mee bezighouden is of Gaby Blaasers personage Sacha Kramer nog leeft.


De verdrietige Sacha sloot zich op in de caravan voor Bing en Nina, die net getrouwd zijn, nadat ze Noud tegen Nina hoorde zeggen dat hij eigenlijk met haar wil trouwen. Na een wilde rit schoot de caravan van de trekhaak en ontplofte deze, ogenschijnlijk met Sacha erin.

Kijkers van de serie zullen even geduld moeten hebben om te zien wat er met Sacha is gebeurd. De soapserie keert op 5 september terug. In de tussentijd kunnen fans zich wel vermaken met Nieuwe tijden, de spin-off-serie van GTST.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties