×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Duitse politie zoekt Ray Slijngaard

Zanger reed door na aanrijding

01.07.2016 -

Ray Slijngaard is woensdag betrokken geweest bij een eenzijdig ongeluk op de Duitse autoweg. De 2 Unlimited-rapper raakte de macht over het stuur kwijt en raakte de vangrail, bevestigt zijn manager na berichtgeving hierover in Duitse media.


Het ongeluk gebeurde op de A52 in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Ondanks de brokken heeft Slijngaard zelf geen schade opgelopen. De rapper zat alleen in de auto, raakte niet gewond en kon zijn weg vervolgen. Hij had echter niet de politie gewaarschuwd.

Dat de politie daarom naar Ray op zoek zou zijn of dat hij op de vlucht zou zijn, zoals Duitse media schrijven, noemt zijn manager 'een storm in een glas water'. "Hij is inderdaad doorgereden maar inmiddels is er contact geweest. Ray wordt komende week verhoord."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Ray Slijngaard

Reacties